31 Ağustos 2009 Pazartesi

Dünyanın Merkezine Seyahat - Journey to the Center of the Earth - 2008 Türkçe Dublaj

Dünyanın Merkezine Seyahat,online izle,afiş,Dünyanın Merkezine Yolculuk,Journey to the Center of the Earth
Yapım:2008 / ABD / Kanada
Tür:Aksiyon
Yönetmen: T.J. Scott
Senaryo:Thomas Baum,William Gray
Müzik: Ella Louise Allaire
Oyuncular:Rick Schroder,Victoria Pratt
Konu:Antropolog Jonathan Brock, Martha Dennison adındaki varlıklı bir kadının 4 sene önce birdenbire ortadan kaybolan kocasını bulma teklifini kabul eder. Ama bu sıradan bir görev olmayacaktır. Jonathan ve ekibi dünyanın merkezine doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Karşılaşacakları şeyler, tahmin edemeyecekleri kadar ilginçtir.





1 yorum:

Orrrrrrrrasdqwdasczxaqqqqqq dedi ki...

İndirAlem Film izlemek boş zamanlarını değerlendirmek isteyen kişilerin en çok yaptığı bir uğraştır. Her zaman sinemaya gitmek mümkün olmaz. Ayrıca ev ortamında sineme keyfi yaşamak isteyen kişiler için film izlemenin tek adresi olan sitede yerli ve yabancı bir çok film seçeneği vardır. Film indir ile istediğiniz filmi saniyeler içinde indirerek izlemeniz mümkündür.
Dizi indir
Dizi izlemek ve film izlemekten keyif almak için size hitap eden filmleri dizileri tercih etmeniz daha kaliteli zaman geçirmenizi sağlar. Sitede yabancı diziler, türk dizileri, yerli filmler yabancı filmler Türkçe dublaj ve alt yazılı olarak sizlere sunulmuştur. Siteye üye olarak kendi film,dizi listenizi oluşturabilir ve dilediğiniz zaman seçip indirme işlemini başlatabilirsiniz. Bunun için sizden bir ücret talep edilmez.
Apk indir
Android oyunlar, Android uygulamalara ücret yatırmayı fazla sevmiyoruz apk dosyalarını ücretsiz bir şekilde indirmek için bağlanabilirsiniz. Apk indir ile oyunların güncel sürümlerinin hilelerini, mobil uygumaları ücrete tabi tutulmadan indirebilirsiniz. Dizi indir kategörisi üzerinden yabancı dizi, yerli dizileri indirebilrsiniz hemde hızlı bir şekilde ücretsiz.

Yorum Gönder